vineri, 12 iulie 2013

Cum alegem serviciul de gazduire web?

Decizia de alegere a unui furnizor de gazduire web nu trebuie sa se bazeze in intregime pe eforturile de marketing ale furnizorului ci trebuie sa va interesati si despre alte oferte ale altor furnizori care nu sunt asa de cunoscuti. Puteti cauta parerile altor utilizatori, deobicei sunt sincere si asta ajuta foarte mult. Servicii de web hosting gratuit nu sunt o soluție bună pentru site-urile profesionale.

 Gratuit e un fel de-a spune deoarece asta presupune plasarea de reclame pe site-ul tau. Cel mai neplacut este ca nu ai control asupraacestor reclame si site-ul poate arata urat, neprofesional. Reputatia unui serviciu de web hosting este foarte importanta. Despre asta va puteti edifice uitandu-va peste comentariile clientilor.

 Companiile care nu fac suficient pentru clienții lor ar trebui să fie ușor de aflat. Compania pe care o alegeți ar trebui să sprijine toate limbajele de programare pe care afacerea dvs. Le utilizează sau intenționează să le utilizeze. Dacă nu există nici un suport pentru limba pe care o utilizați, nu va fi capabil de a lansa site-ul dvs.. În plus, s-ar putea decide să aplice un nou limbaj mai târziu, și în cazul în care acesta nu este acceptată, acest lucru ar putea cauza probleme. 

Acesta poate fi consumatoare de timp și de frustrant pentru a schimba serviciul de gazduire. Dacă aveți nevoie să, ia în considerare faci un upgrade la un server dedicat în mod special. Site-ul dvs. poate avea latime de banda mare sau cerințele de spațiu, care pot face un server dedicat o alegere mai bună. Acest lucru va oferi clienților cea mai bună experiență atunci când se duc la site-ul dumneavoastră. 

Amintiți-vă, clienții fericiți au tendința de a reveni la site-ul dumneavoastră. Atentie, cand vine vorba de plata puteti fi victima unor trucuri, escrocherii sau taxe ascunse. Mulți furnizori de servicii de gazduire web scad prețurile, dar neglijează să includă informații despre taxele, suprataxele și penalitățile. Din acest motiv, este înțelept sa aflati ceea ce este inclus în planul dvs. de găzduire și de care ofertă aveți nevoie. 

Trebuie să selectați un plan care include toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a evita să fie percepute taxe suplimentare. Servicii de gazduire web poate utiliza pentru Windows, cu toate acestea, unii folosesc Linux. Setul de caracteristici va varia în funcție de sistemul de operare pe care-l foloseste gazda. Linux este mai ieftin decât Windows și poate duce la rate mai mici pentru site-ul dumneavoastră. Înainte de a lua decizia finală cu privire compania dvs. de găzduire, verifica siguranța lor și caracteristicile de securitate.

 Este esențial ca ele au un sistem care previne hacking de site-ul dvs., și toate fișierele pe care le au stocate pe site-ul tău. O gazdă reputație va spate sus serverele lor de multe ori. Aflați cum fiecare gazdă pe care îl investigăm vă permite să încărcați fișiere. Un server FTP ar putea fi necesar pentru situația dumneavoastră. În cel mai bun caz, mai ales dacă nu sunteți un expert tehnologie, asigurați-vă că este un manager online adecvat.

 Fie că aveți un site comercial, o pagina personala sau un blog, un serviciu de web hosting de calitate este esențială pentru succesul. Dvs.Serviciul de web hosting servește ca un portar, care permite utilizatorilor din întreaga lume pentru a accesa site-ul dvs., și pentru a proteja site-ul de entități malware. Succesul site-ul dvs. este direct afectat de dvs. de web hostingul ales. Utilizați informațiile din acest articol pentru a vă ajuta în găsirea unui serviciu de gazduire web de încredere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu